Tää päivä on ny ollu mitä on ollu...  :/ Eli ei kovinkaan mukava. Tää on varmaan "niitä päiviä" ? :D

Miks kaikkien mein koulun poikien täytyy olla NIIN lapsellisia?! D: Niillä on meinaan vielä sellanen "kiusaan tyttöjä" -vaihe päällä. Ja juuri niin on! Joka välissä jonkinlaista härnäystä tai ärsyttämistä. Pikkuset kerjää sitä huomiota. Ja sitten ne suuttuu, kun niille ei sitä anna. Ai, kun kivaa! x') 

En osannut sitten yhtään soittoläksyä ja pääkin tuli kipeäksi. Sain myöhästymismerkinnän ja pitäsi läjä läksyjäkin varmaan tehdä... Joo ja sitten päättää pian mitä kursseja ottaa lukioon, kun sinne ensi syksynä pitäisi suunnata... -_-" Oh, how complicated this all is. JA HYVÄÄ MUSIIKKIA EI TÄLLE MIELIALALLE TUNNU LÖYTYVÄN! >( Ehdotuksia? 

Sitä kysytään, että mikä kiinnostaa? Minne haluaisit mennä opiskelemaan lukion jälkeen? Mitä haluaisit tehdä koko loppu elämäsi työksesi? Kai nyt sentään ne tiedät, vaikka vasta ysillä olet? NO, hell no! I do not. GAH! *going crazy*

"Break... Perhaps you are far weaker than i expected. But i think you must be far stronger than you think you are." (Oz Vessalius, Pandora Hearts, to Xerxes Break)